LA VILLA GRONINGEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4234 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Villa Groningen. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 8:45 Eten was erg goed. Ook was het goed warm toen we het kregen. Wij gaan hier vaker bestellen
22 jul 2024 om 8:40 Was er snel en verder goed.
22 jul 2024 om 7:52 Goede kwaliteit pizza, snelle en goede bezorging.
21 jul 2024 om 23:31 Het eten goed heet en was er binnen 10 minuten terwijl er een half uur stond, maar helaas niet lekker. Ik verwachtte geen authentieke italiaanse carbonara, maar er zat niet eens spek in, alleen grof gesneden plakjes ham.
21 jul 2024 om 21:31 Sadly not the best pizza in my opinion. Way too salty and no extra mozzerella I did pay for. The delivery guy was very nice though!
21 jul 2024 om 11:45 Too late, good warm pizza
19 jul 2024 om 22:22 Heerlijke pizza, goed belegd
19 jul 2024 om 10:05 Alles prima
18 jul 2024 om 22:55 Verrassend snel en heerlijke pizza!
18 jul 2024 om 20:22 Altijd goed, altijd snel genoeg, altijd vriendelijke bezorgers en het brood is geweldig!
17 jul 2024 om 0:00 Ga zo door!
15 jul 2024 om 21:37 Lekkere pizza's, ik ga er zeker nog een keer bestellen.